Service garantie:

S.C. Prisma S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost expoatat necorespunzator.

Ferestre din lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt in topul preferintelor pentru majoritatea clientilor. Calitatea si aspectul lemnului ii determina pe multi clienti sa il aleaga in detrimentul tamplariei din PVC.

Un alt aspect important pentru clientii nostri este faptul ca lemnul stratificat folosit la realizarea ferestrelor este foarte rezistent in timp, acesta nu se deformeaza si nu putrezeste.

La fel ca si in cazul ferestrelor din PVC si AL, tamplaria folosita la derestrele din lemn cu geam termopan este prevazuta cu sisteme de feronerie reglabile, realizandu-se o buna distributie a fortei de etansare.

Caracteristicile tamplariei din lemn masiv pentru ferestre cu geam termopan:

  • tocul ferestrei precum si cercevelele sunt realizate din grinzi lamelare triplu sau pentastratificate cu fete avand fibra continua sau imbinata in dinti (finger - joint ) dispuse pe contrafibra astfel incat nu permite lemnului sa lucreze pe aceiasi directie.
  • profilele utilizate la productia de ferestre sunt 90/70 mm pentru tocuri si 70/60 mm pentru cercevele.
  • pachetul termopan ptr. ferestre este alcatuit cu sticla LOW-E cu emisivitate termica redusa.
  • feroneria este GU-GERMANIA - reglabila pe 3 directii care sa permita deschiderea rotobasculanta pe 2 axe si inchiderea multipunct.
  • tratamentul lemnului se face cu solutii SAYERLACK, impregnantul este antifungic - previne aparitia ciupercilor si ignifug, incolor sau colorat conform unui paletar.
  • lacul este rezistent la intemperii ( hidro - UV, inghet - dezghet)
ICLOD, str. Principala, nr. 539 B, jud. Cluj
Tel: 004 0745 235666