Service garantie:

S.C. Prisma S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost expoatat necorespunzator.

S.C. Prisma C4 S.R.L. realizeaza produse din lemn masiv, care s-au impus pe piata prin calitate si durabilitate. Produsele companiei noastre sunt intr-un proces continuu de perfectionare, creativitatea, inovatia si perseverenta fiind coordonatele dupa care ne ghidam pentru a realiza cele mai bune produse din lemn.

Daca aveti nevoie sa va echipati casa sau apartamentul cu produse din lemn de calitate superioara, ati ajuns unde trebuie.

Societatea S.C. Prisma C4 S.R.L. executa la comanda, din lemn masiv (in special stejar), toata gama de usi interioare (deschidere normala, culisante, armonica), scari interioare, balustrade din lemn cu elemente strunjite, mobilier din lemn masiv sau PAL, ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, usi exterioare din lemn stratificat termoizolante si fonoizolante.

Gama de produse a companiei PRISMA C4 este foarte complexa. Printre produsele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra se numara:

Experienta in domeniu, tehnologia folosita, orientarea catre imbunatatirea continua a produselor si nu in ultimul rand calitatea si promptitudinea serviciilor ne recomanda ca o alegere inspirata, atat pentru uz personal cat si pentru afacerea dumneavoastra.

ICLOD, str. Principala, nr. 539 B, jud. Cluj
Tel: 004 0745 235666