Service garantie:

S.C. Prisma S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost expoatat necorespunzator.

Totul din stejar masiv

Usi de interior, usi de exterior, scari interioare, balustrade strunjite, ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, mobilier din lemn masiv, mobilier P.A.L, mobilier combinatii PAL cu lemn masiv.

Colectivul S.C. Prisma C4 S.R.L.

Director general: ing. COLT NICOLAE
Director tehnic si P.M.: PIVODA CLAUDIU
Director com.: RUS CLAUDIU
Director productie: COSORUS STEFAN

Prisma C4 - tamplarie lemn

S.C. PRISMA C4 S.R.L. este specializata in tamplarie din lemn masiv (in special stejar).

Toate produsele sunt executate din lemn stratificat, la comanda, dupa modele de catalog sau dupa modelul clientului. Compania noastra a luat fiinta in anul 2004 fiind rezultatul unei experiente de multi ani in domeniu a celor care au format-o, continuand activitatea inceputa de SC PATRY STAR SRL, care a deschis drumul pentru productie, a creat o gama de produse competitive si s-a adresat unui segment de piata cu clienti foarte pretentiosi.

SC PRISMA C4 SRL a preluat si continuat productia avand ca principal obiectiv imbunatatirea calitatii produselor si promtitudine in solutionarea comenzilor.

Odata cu infiintarea societatea deschide un " punct de lucru " in com. ICLOD , str. Principala , nr. 539B, unde a construit si dezvolta in continuare o mica fabrica de binale.

DEVIZA FIRMEI NOASTRE SE EXPRIMA PRIN 3 CUVINTE :

  • SERIOZITATE
  • CORECTITUDINE
  • PROMTITUDINE
ICLOD, str. Principala, nr. 539 B, jud. Cluj
Tel: 004 0745 235666