Service garantie:

S.C. Prisma S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost expoatat necorespunzator.

Usi exterioare - usi de intrare

Designul si siguranta unei usi exterioare sunt carateristici esentiale pentru orice spatiu. Prin modele unicat, realizate special pentru spatiul dumneavoastra, usile de exterior oferite imbina utilul cu placutul astfel incat sa va impresionati oaspetii inca de la intrare.

Indiferent de scopul comenzii, compania noastra va ofera cea mai buna solutie pentru usi de intrare - exterioare.

Pentru a va contura o idee despre aceste produse, mai jos gasiti atributele care ne recomanda ca un producator important de usi exterioare:

  • reprezinta " POARTA DE INTRARE " in universul interior al unei case, in acest sens mai toti clientii nostrii incearca sa aleaga un model care sa-i reprezinte, un model care sa fie "cartea de vizita" a casei.
  • usile exterioare se executa din lemn stratificat ( tocul din profil de 90/70 mm iar foaia de usa din profil de 115/60 mm).
  • tabliile usilor de intrare sunt duble cu un strat de isolator termic si fonic (6 mm)intre ele. inchiderea se face pe chedere de etansare cu camera interna 12,5 mm.
  • broasca este GU-GERMANIA-SECURY cu inchidere in min. 3 pct.
  • balamalele sunt dr.HAHN KT-N-GERMANIA care suporta o incarcare proprie de pina la 141 kg/buc.
  • finisajul se face cu produse SAYERLACK - ITALIA corespunzatoare normelor europene - lacuri si baituri ecologice pe baza de apa.
ICLOD, str. Principala, nr. 539 B, jud. Cluj
Tel: 004 0745 235666